Josep Lluís Bausset hauria acudit al concert de la #PrimaveraValenciana

baussetJosep Lluís Bausset, traspassat a l’edat de 101 anys, hauria acudit al concert de la #PrimaveraValenciana.

Este escrit que ens ha fet arribar la seua família el va fer uns dies abans de la seua mort.
Davant d’això, jo també sóc un indignat, com els estudiants del Lluís Vives i amb ells haguera eixit al carrer, si no fora pels meus anys! Però estic al costat d’aquests joves, que com jo als anys trenta, també lluiten per la democràcia. Estic al costat de tots aquells que lluitem pels drets nacionals i la dignitat d’un País Valencià lliure i sobirà!

Jo no ho voré tot això perquè tinc molts anys! Però tinc confiança que el futur serà dels nostres fills i que ells sí que voran la llibertat de la nostra terra“.

Un pensament a “Josep Lluís Bausset hauria acudit al concert de la #PrimaveraValenciana

  1. Retroenllaç: Josep-LluísBausset-hauria-acudit-al-concert-de-la-primaveravalenciana « D'un temps, d'un pais

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà Els camps necessaris estan marcats amb *

Podeu fer servir aquestes etiquetes i atributs HTML: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>