Aclariments sobre el funcionament del Verkami del concert

1.- L’objectiu d’aquest concert és recollir fons i donatius per a poder fer front a les despeses (advocats, procuradors, proves grafològiques, etc.) d’uns 70 expedients sancionadors i dels 30 judicis pendents de persones que, en l’àmbit de l’Assemblea Global del Lluís Vives, han manifestat lliurement la seua voluntat que siga l’Associació Jurídica Primavera Valenciana qui porte la seua defensa jurídica davant els Tribunals.

2.- Si vols adquirir una entrada per al concert de la #PrimaveraValenciana ho has de fer FINS AL 30 DE GENER a través de la plataforma Verkami. No hi ha entrades a la venda en cap altre lloc físic del País Valencià ni en cap altra plataforma digital de venda.

3.- Els organitzadors del concert hem optat per la plataforma Verkami per entendre que garanteix una transparència total, i en el moment, en la gestió dels fons recaptats. I perquè respon a la idea de participació ciutadana que hi ha en la mateixa base del moviment de la #PrimaveraValenciana.

4.- Si vols una entrada, accedeixes a la plataforma Verkami, et registres i poses la recompensa, segons els teus interessos. Depenent de la quantitat que decidisques aportar, tindràs dret a recompenses diverses, com la invitació al concert, una samarreta, un CD amb cançons dels grups que participen al concert o una il·lustració de Paula Bonet.

5.- Una vegada et registres i faces l’aportació, rebràs un número de confirmació. En tot cas, no et preocupes si no s’imprimeix correctament aquest comprovant, perquè les teues dades de la targeta de crèdit s’han quedat gravades. El que de veritat importa és el comprovant que et girarà Verkami una vegada el projecte del concert #PrimaveraValenciana obtinga l’èxit.

6.- El compromís de la plataforma Verkami és clar. Només es farà efectiva l’aportació en el cas que el projecte tinga èxit i es farà en en el número de targeta de crèdit que prèviament, en el moment de fer la recompensa en la plataforma, haurem donat.

7.- Amb el comprovant que rebrem en el correu electrònic, l’imprimirem i el dia del concert faràs el canvi. Ho hauràs de recollir el mateix dia uns moments abans en el Hall del Palau de Congressos. Donaràs el comprovant i nosaltres, a canvi, et donarem les recompenses, segons l’aportació que hages donat.

8.- L’organització del concert ha optat per no numerar les entrades. Hi ha a la venda 1.400 entrades assegudes.

9.- La quantitat mínima per a accedir al concert són 15 euros. Els 10€ són una aportació solidària, una fila zero, per a tota aquella gent que, per motius diversos, no puga assistir-hi.

10.- Des de l’organització vos demanem que compartiu, a través del mail, facebook, twitter, whatsapp, aquest concert. I que, quan feu una aportació al projecte, ho comuniqueu a les vostres amistats. Si no poden anar-hi, convenceu-les perquè facen una aportació solidària.

Un pensament a “Aclariments sobre el funcionament del Verkami del concert

  1. Retroenllaç: Ca Revolta i Primavera Valenciana – Compromís per Godella

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà Els camps necessaris estan marcats amb *

Podeu fer servir aquestes etiquetes i atributs HTML: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>