19 bandes valencianes s’uneixen en el concert #primaveravalenciana del Palau de Congressos de València

Vilaweb retransmetrà el concert en directe des de la seua pàgina web

L’esdeveniment tindrà lloc el divendres 15 de febrer, a les 22.00h, en la sala principal del Palau

L’objectiu d’aquest concert és donar suport a la plataforma jurídica que defensa els processats en les càrregues policials de l’IES Lluís Vives en 2012

El concert arriba al Palau de Congressos amb la totalitat de les entrades venudes

El Palau de Congressos de València es prepara per a acollir el pròxim divendres 15 de febrer el concert #primaveravalenciana, un event que permetrà vore damunt del mateix escenari un total de 19 bandes valencianes unides totes elles per un mateix objectiu: recaptar fons que permeten a la Plataforma Jurídica Primavera Valenciana fer-se càrrec del seguiment dels expedients judicials, les sancions i els recursos dels encausats en les manifestacions de febrer de 2012 de l’IES Lluís Vives de València.

El concert està organitzat per l’Assemblea Global Lluís Vives i la Plataforma Jurídica Primavera Valenciana i es presenta amb la totalitat de les entrades venudes de la sala principal del Palau de Congressos de València (1500 localitats).

19 bandes unides per una causa

Els grups musicals que participen en aquest projecte són: Obrint Pas, La Habitación Roja, Senior i El Cor Brutal, Maronda, Aspencat, La Gossa Sorda, Pau Alabajos, Feliu Ventura, Manolo Tarancón, Cesk Freixas, Mr. Perfumme, Clara Andrés, Arthur Caravan, Galavera, Meritxell Gené, Julio Bustamante, El Diluvi, Tórtel i Emma Get Wild.

19 bandes d’estils ben diversos i que són molt representatives de l’excel·lent estat de salut que travessa la creació musical valenciana. Totes elles s’han oferit a participar de manera desinteressada en aquest concert per a recaptar fons que permeten a l’Associació Jurídica Primavera Valenciana i l’Assemblea Global Lluís Vives realitzar una defensa jurídica dels encausats i els processats de primer nivell que impedisca donar carta de validesa a una repressió policial i governamental sense precedents en la història de la València democràtica.

En el procés judicial aquestes plataformes estan disposades a arribar on calga per a denunciar la vulneració dels drets fonamental que van patir les persones encausades en la Primavera Valenciana i no aturar-se fins que la dignitat dels joves encausats siga restablerta i que la prepotència de les autoritats responsables i els excessos policials reben el càstig merescut.

Porres contra llibres

Aquesta iniciativa ha comptat també amb la col·laboració desinteressada de 13 editorials valencianes: Edicions 96, Bromera, L’Eixam, Andana, Denes, 3i4, La Casa Calba, Camacuc, Afers, Bullent, Perifèric, Nau i La Xara. Entre totes han aportat més de 1.500 llibres que seran repartits entre els assistents al concert en una acció que porta el lema de ‘Porres contra llibres’

Així mateix, la discogràfica castellonenca Bureo Músiques ha editat un CD que es composa d’una vintena de cançons dels grups que participen en #primaveravalenciana.

El concert estarà presentat per la periodista Amàlia Garrigós en col·laboració amb Eugeni Alemany i comptarà amb la participació especial de Toni de l’Hostal i Xavi Castillo. Serà retransmés per streaming a través de la plataforma Vilaweb.

#primaveravalenciana a Castelló

La recentment inaugurada Sala Zeppelin Live de Castelló s’ha unit també a la iniciativa #primaveravalenciana amb un concert de Rapsodes i Jerga Lírica el mateix divendres 15 de febrer i un altre de Pau Alabajos i Cesk Freixas el dissabte 16 de febrer. Els dos concerts són a les 22.30h.

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà Els camps necessaris estan marcats amb *

Podeu fer servir aquestes etiquetes i atributs HTML: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>